Leesvoer - Rode Kater nieuwtjes - Rode Katers

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Van keizer tot kroeltroel

Gepubliceerd door in Leesvoer ·
Bijna drie jaar ben ik ermee bezig geweest, met hét rodekattenboek. Natuurlijk niet 24/7, maar toch... het was een lange, bijzondere, indrukwekkende, ontroerende reis. Een reis van keizer tot kroeltroel. Net als alle verhaaltjes in het boek is ook de titel te danken aan de fans die mij van informatie voorzagen. Ik kreeg de afgelopen jaren honderden e-mails met net zoveel verhalen over en foto's van rode katers en poezen. Helaas kan ik niet iedereen een plaatsje in het boek geven. Maar de 147 die er wel in staan, vormen een mooi eerbetoon aan degene die er niet in staan. Het boek is voor iedere (rode) kattenliefhebber een feest van herkenning, een bron aan informatie en een reden voor een lach en af en toe ook een traan....
Ik ben blij dat 'Van keizer tot kroeltroel' er nu is en ik hoop dat de lezer, jij dus, het met veel plezier zal lezen. Geniet ervan!

De illustratie hiernaast staat op pagina 14
(c) Henk Haan/Sybylle Kroon

Boek bestellen? Klik dan hier!

Groetjes, Sybylle

21 december 2015
Rood

Gepubliceerd door in Leesvoer ·
Tags: roodkatersmidasdekkersboek

Om een boek te kunnen schrijven, moet je ook boeken lezen. Als je, zoals ik, een boek over rode katers schrijft, mag er eentje zéker niet ontbreken: Rood van Midas Dekkers. Deze auteur is helemaal gek van katten en hij is bekoord door roodharigen.  'Roodharigheid is de heerlijkste harigheid', aldus Dekkers. Hoewel hij het hier over mensen heeft, gaat dat voor ons rodekattenfans natuurlijk ook voor katers en poezen op. Er zitten interessante overeenkomsten tussen roodharige mensen en katten, kom ik al lezende achter. Dus: leesvoer! Benieuwd naar het boek van Midas Dekkers? Hij staat in de Rode Katers-boekenkast, onder het kopje Nederlandstalig.
Recente berichten
Maandelijkse berichten
© Sybylle Kroon - Rode Katers is een publicatie van TH83 Communicatie & Zo.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu