Covermodel - Rode Kater nieuwtjes - Rode Katers

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Covermodel

Gepubliceerd door in Algemeen ·

Tadaa! Hier istie dan: de cover van hét rodekattenboek!
Covermodel is Venn, een van de rode katten van Inge Velner Rits. Ik ben ontzettend trots op het eindresultaat, vormgever Henk heeft er een beeldschoon boek van gemaakt. Nog even geduld: de verwachting is dat het boek rond 1 december te koop is.

Het heeft nog heel wat voeten in aarde gehad, maar nu is het dan bijna zover dat het boek naar de drukker kan. Het is ook niet niks, voor het eerst zelf een boek uitgeven. Ik was onwetend en daardoor heb ik een paar foute keuzes gemaakt, maar gelukkig heb ik het op tijd kunnen bijsturen. Ik ga het boek echt zélf uitgeven. Dus ook zelf de hele pr, marketing, verkoop en verzending doen. Zo blijft het boek voor iedereen betaalbaar, de prijs wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt. Het boek wordt verkocht via deze website. De site is nu ook prima te lezen op smartphones en tablets.
Van keizer tot kroeltroel zal daarnaast bij geïnteresseerde boekhandels, dierenwinkels, dierenartsen en dierenasiels in Nederland en België komen te liggen. Wie belangstelling heeft om het boek ook in zijn of haar winkel of bedrijf te verkopen, kan contact met mij opnemen.

Wordt vervolgd!

7 november 2015Recente berichten
Maandelijkse berichten
© Sybylle Kroon - Rode Katers is een publicatie van TH83 Communicatie & Zo.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu