Gesigneerd exemplaar - Rode Katers

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

   
Gesigneerd exemplaar
Dat is een leuk cadeautje voor jezelf of voor een ander: een gesigneerd exemplaar van het boek Van keizer tot kroeltroel. Helaas kunnen we je niet van een gesigneerd boek voorzien via de online bestelmethode van bol.com, omdat deze helemaal geautomatiseerd is.

Voor een gesigneerd exemplaar vragen we je een bestelformulier in te vullen. Klik daarvoor op de cover van het boek hierboven. Zodra we je betaling binnen hebben, sturen we het boek gesigneerd én met een mooie kaart naar je toe.

Van keizer tot kroeltroel kost €14,50.
Daar komen de verzendkosten bij.
De verzendkosten binnen Nederland:
1 boek: €3,65
2-5 boeken: €6,95
De verzendkosten naar België en Duitsland:
1 boek: €11,25
2-3 boeken: €13,00
4-5 boeken: €19,50

De verzendkosten zijn hoger dan bij bol.com omdat we geen gebruik van bulkkorting kunnen maken. Let op: Via dit formulier kun je niet meer dan 5 boeken bestellen. Heb je vragen over de verzending of de verzendkosten, wil je meer boeken bestellen of wil je weten wat het kost om een boek of meerdere boeken naar een ander land te versturen, neem dan contact op.

Wil je het boek op een ander adres laten afleveren, vink dan 'ander verzendadres' in het formulier aan.

Je kunt het boek/de boeken ook komen halen in Noordwijk (ZH), dan betaal je uiteraard geen verzendkosten. Ook kun je dan ter plekke cash of met pin afrekenen.

Op de foto: Garfield van Regina Verstraeten. Garfield is een van de 147 hoofdrolspelers in het boek.
 
© Sybylle Kroon - Rode Katers is een publicatie van TH83 Communicatie & Zo.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu